PRETRAŽITE NAŠA VOZILA






DOBRO DOŠLI NA TURBO TRADE BLOG

Uspjeh cazinske kompanije: “A.C.Turbo Trade” otvorio novi auto salon u Sarajevu

 

(Nova poslovnica Sarajevo)

Privatno preduzeće "Turbo Trade" sa sjedištem u Cazinu bavi se trgovinom rabljenim automobilima.

Kompanija je sa radom počela u Cazinu prije 17 godina, i od tada njeno poslovanje ide uzlaznom putanjom. Tijekom niza godina poslovanja ogroman broj kupaca dalo im je povjerenje pri kupnji automobila, stoga vjerujemo da su s razlogom postali broj 1 u prodaji polovnih automobila u BiH.

Prije nekoliko dana cazinska kompanija otvorila je i novi autosalon, svoju treću poslovnicu, ovaj put u Sarajevu, u ulici Džemala Bijedića 175 A (bivši F-Autocentar).

Otvorenje ovog autosalona je tek posebna priča. Vlasnici kompanije poklonili su jedno vozilo javnoj ustanovi “Socijalno-pedagoška životna zajednica” iz Bihaća, koja se dosta dugo bavi humanitarnim radom i pomaže djeci koja nemaju roditeljsko starateljstvo da izrastu u normalne i zdrave individue. Almir Ćehajić Batko okupljene je zabavljao svojim humorom, Amel Ćurić svojim pjesmama, a Josip Pejaković skečevima, pa je to bio doista zanimljiv i drugačiji otvor.

U "Auto Trade-u" pažljivo odabiru vozila koja će staviti u ponudu, s obzirom da na njih daju garanciju od 12 mjeseci. Vozila imaju servisnu historiju, nabavljena su od prvog vlasnika i može se pratiti čitav tok njihovog postojanja, odnosno, zaista garantuju da prodaju kvalitet.

Trenutno u ponudi imaju preko 120 vozila na stanju, preko 30 vozila u dolasku, a namjeravaju početi i s još neki djelatnostima koje prate autoindustriju.

Portal Cazin.NET našoj cazinskoj kompaniji čestita na otvaranju novog autosalona i želi im puno uspjeha u budućem radu.

Cazin.NET